Je bent een vak volwassen kracht, met of zonder veel ervaring. Je hebt ambities en je bent nadrukkelijk op zoek naar volgende stappen in je carrière…

Persoonlijke zaakwaarnemer
Speciaal voor deze kandidaten kent Willem Personeel een bijzondere dienstverlening, “exclusief van Willem”. Hierbij gaan we nog net ietsje verder dan normaal. Naast onze reguliere dienstverlening begeleiden wij kandidaten exclusief in hun loopbaantraject. Om daadwerkelijk stappen te zetten!

Exclusieve bemiddeling
Wanneer je als kandidaat deel uit maakt van “exclusief van Willem” dan ga je een voorovereenkomst voor 6 maanden aan en gaat Willem Personeel exclusief voor jou werven. Elke mogelijke interessante baan wordt met je besproken. Uiteindelijk bepaal jij de richting van de volgende in je carrière. Intensief zullen wij je hierbij persoonlijk begeleiden. Samen bepalen we de strategie en de te ondernemen acties. Daar waar nodig zullen we samen verdere acties ondernemen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een aanvullende opleiding of cursus.

Fee van 500 of meer
Je ontvang een exclusieve fee van € 500,- of meer, afhankelijk van je salaris! Dit wanneer een traject van samenwerking tot een succesvolle bemiddeling heeft geleid. Natuurlijk ondersteunen wij je bij de onderhandeling en totstandkoming van je nieuwe arbeidscontract.

Net als bij onze reguliere dienstverlening blijven wij je ondersteunen en begeleiden in volgende stappen van je loopbaan. Of het nu gaat om een transfer naar een volgende club of advies over je carrière, we zijn er voor je. Persoonlijk, professioneel en prettig; Willem Personeel.